Lirik Lagu Rangda Abg Dian Anic

Lirik Lagu Tarling Rangda ABG Dian Anic

Title : Rangda ABG
Artis : Dian Anic
Album : Single Album
Genre : DangDuth / Tarling
Tahun : 2018

Lirik Lagu Rangda Abg
Lirik Lagu Rangda ABG Dian Anic

Lirik Lagu Tarling Rangda ABG

Tek tunggu tek tunggu langka kabare
Tek anthi tek anthi langka tekane
Wis seminggu kakang bli balik
Watir ilang watir diculik

Nyatane nyatane kakang wis ilang
Buktine buktine kakang diculik
Ilang rasa kasih sayange
Diculik ning rangda abg

REFF :

Tek tonton bae sampe kapan hubungane
Mader gah cuma seneng duwite bae
Rabi kelangan blenak turu blenak mangan
Tapi dheweke karo rangda abg
Coba bayangaken yen kakang dadi kula
Coba ngrasakaken blenake wong dilelara


Nyatane nyatane kakang wis ilang
Buktine buktine kakang diculik
Ilang rasa kasih sayange
Diculik ning rangda abg

REFF :

Tek tonton bae sampe kapan hubungane
Mader gah cuma seneng duwite bae
Rabi kelangan blenak turu blenak mangan
Tapi dheweke karo rangda abg


Coba bayangaken yen kakang dadi kula
Coba ngrasakaken blenake wong dilelara

Tek tunggu tek tunggu langka kabare
Tek anthi tek anthi langka tekane
Wis seminggu kakang bli balik
Watir ilang watir diculik