Lirik Lagu Sepayung Loroan Eny Sagita Aas Rolani

Lirik Lagu Saepayung Loroan - Eny Sagita


Lagu legend dari mimi hj. Aas Rolani ini sangat mengena dihati para pecinta musik tarling dangdut pantura, apalagi setelah dibawakan apik oleh ratu koplo jaranan Eny Sagita.
Lirik Lagu Sepayung Loroan
Lirik Lagu Sepayung Loroan

Lirik Lagu Sepayung Loroan Eny Sagita

Masih kelingan manis meseme,
Kaya kebayang bae ning lewane..
Yen turu keganggu yen mangan kelingan,
Kadang nangis gemuyu dewekan..


Wingi masih sepayung loroan,
Sekien cuma tinggal kenangan..
Sing dadi bayangan awan kelawan bengi,
Mung siji kakang pujaan ati..

REFF :
Kirim salam sing kadohan,
Kanggo kakang sing tek sayang..
Najan adoh sing panggonan,
Kaya nyanding ning iringan..
Bagen adoh ning mata
nanging parek ning ati,
Sun janji bakal setia ngenteni..


Wingi masih sepayung loroan,
Sekien cuma tinggal kenangan..
Sing dadi bayangan awan kelawan bengi,
Mung siji kakang pujaan ati..

REFF:
Kirim salam sing kadohan,
Kanggo kakang sing tek sayang..
Najan adoh sing panggonan,
Kaya nyanding ning iringan..
Bagen adoh ning mata
nanging parek ning ati,
Sun janji bakal setia ngenteni..



Wingi masih sepayung loroan,
Sekien cuma tinggal kenangan..
Sing dadi bayangan awan kelawan bengi,
Mung siji kakang pujaan ati..