Lirik Lagu Terbaru Jujur Emek Aryanto

Lirik Lagu Jujur — Emek Haryanato

Single Terbaru dari Emek Aryanto yaitu Jujur yang merupakan lagu Tarling Terbaru
Lirik Lagu jujur emek
Lirik Lagu Jujur — Emek Aryanto


Lirik Lagu Jujur Emek Aryanto

Kedokan bunder jati sawit
Ati minder bli duwe duit
Karangsong kaline asin
Dompete kosong sanjane isin

Cinta berat ongkose
Dhemen berat modale
Kita cuma duwe setia...
Harta mah langka...

REFF:
Kita memang dudu wong gantheng
Sing nganggo dasi sepatune ngelinang
Kita mung modal dengkul
Duwene arit lan pacul
Dudu lanang gaul....



Baca juga:
Lirik Lagu Cinta Murni Emek Aryanto,
Lirik Lagu Rahasia Hati Emek Aryanto
Lirik Lagu Dalan Liyane Vita Alvia

Kita dudu wong kantoran
Sing akeh duit sanjane mobilan
Dhemen karo si bandan cuma bisa motoran
Teles Yen Keudanan...


Kedokan bunder jati sawit
Ati minder bli duwe duit
Karangsong kaline asin
Dompete kosong sanjane isin

Cinta berat ongkose
Dhemen berat modale
Kita cuma duwe setia...
Harta mah langka....

REFF:
Kita memang dudu wong gantheng
Sing nganggo dasi sepatune ngelinang
Kita mung modal dengkul
Duwene arit lan pacul
Dudu lanang gaul...


Kita dudu wong kantoran
Sing akeh duit sanjane mobilan
Dhemen karo si bandan cuma bisa motoran
Teles Yen Keudanan....