Lirik Lagu Gede Roso Abah Lala

Lirik Lagu Gede Roso Abah Lala


Lagu gede roso tresno iki kanggo sliramu adalah single terbaru dari abah lala dan merupakan lagu cendol dawet setelah lagu pamer bojo yang mendapat cendol dawet dari abah lala

Lirik Lagu Gede Roso
Lirik Lagu Gede Roso Abah Lala


Gede Roso — Abah Lala


Kudu piye maneh anggonku mbuktikke
Tresno iki tulus ra mung nggo dolanan
Wes tak perjuangke nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji nyenengke atimu
Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Reff :
Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe


Kudu piye maneh anggonku mbuktikke
Tresno iki tulus ra mung nggo dolanan
Wes tak perjuangke nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji nyenengke atimu

Opo kurang percoyo,
Opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Reff :
Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe


(Cendol dawet Cendol dawet segerr Cendol cendol, dawet dawet Cendol cendol, dawet dawet Cendol cendol, dawet dawet Cendol dawet segerr, piro Lima ratusan, nggak pake ketan Ji, ro, lu, pat, limo, enem, pitu, wolu Hntak gintak gintak, oi Hntak gintak gintak, oi Hntak gintak gintak, oi Lolo lolo yes!)

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe