Lirik Lagu Koco Bureng Vita Alvia

Lirik Lagu Koco Bureng Vita Alvia

Lagu Koco Bureng Merupakan salah single lagu dari Vita Alvia

Lirik Lagu Koco Bureng
Lirik Lagu Koco Bureng Vita Alvia

Mulet miring selisih
Welas iki mergo sing imbang
Butuh riko cangkepi
Makne anteng ati sing goyang

Isun koyo bubukan
Tanpo gulo rasane pait temenan
Podho sun tanpo riko
Sing ono manis manise urip iki

REFF :


Koco bureng dienggo dandan nono gambare
Seneng sampe idan nono jawabe, nono balese
Koco bureng di enggo dandan nono gambare
Seneng sampe idan nono jawabe, sing ono balese

Koco bureng di enggo dandan
Dhemen dhemen dhewek

Mulet miring selisih
Welas iki mergo sing imbang
Butuh riko cangkepi
Makne anteng ati sing goyang
Isun koyo bubukan
Tanpo gulo rasane pait temenan
Podho sun tanpo riko
Sing ono manis manise urip iki

REFF :


Koco bureng di enggo dandan nono gambare
Seneng sampe idan nono jawabe, nono balese
Koco bureng di enggo dandan nono gambare
Seneng sampe idan nono jawabe, sing ono balese

Koco bureng di enggo dandan nono gambare
Seneng sampe idan nono jawabe, nono balese
Koco bureng di enggo dandan nono gambare
Seneng sampe idan nono jawabe, sing ono balese
Koco bureng di enggo dandan
Dhemen dhemen dhewek