Lirik Lagu Kuthung Vita Alvia

Lirik Lagu Kuthung — Vita Alvia


Lagu Kuthung — Vita Alvia ini adalah salah satu Lagu Koplo Banyuwangi Terbaru ditahun ini. Dengan ciri khas Lagu menggunakan bahasa osingnya lagu kuthung ini dikemas dengan apik.


Lirik Lagu Kuthung
Lirik Lagu Koplo Kuthung — Vita Alvia



Kuthung — Vita Alvia

Buru keroso gethun
Bengen ninggalno isun
Sing weruh paran sebabe

Kelendi arep nyambung
Ati iki wis kuthung
Keseron riko ganthung

Saiki riko teko kuas-kuas roso
Nang endi riko bengen magih sun loro
Butuh gandhulan nyang riko

Wis aron ati iki mosok nak baleni
Gawe tatune ati wirange roso
Emong isun mindho loro

REFF :
Buru keroso gethun
Bengen ninggalno isun
Sing weruh paran sebabe

Kelendi arep nyambung
Ati iki wis kuthung
Keseron riko ganthung

Saiki riko teko kuas-kuas roso
Nang endi riko bengen magih sun loro
Butuh gandhulan nyang riko

Wis aron ati iki mosok nak baleni
Gawe tatune ati wirange roso
Emong isun mindho loro

REFF :
Buru keroso gethun
Bengen ninggalno isun
Sing weruh paran sebabe

Kelendi arep nyambung
Ati iki wis kuthung
Keseron riko ganthung