Lirik Lagu Lintang Ati Lutfiana Dewi

Lirik Lagu Lintang Ati Lutfiana Dewi

Lirik Lagu Lintang Ati
Lirik Dan Terjemahan Lagu Lintang Ati Lutfiana Dewi

Artist : Lutfiana Dewi
Judul Lagu : Lintang Ati
Album : Lintang Ati �� Single
Label : -

Lirik Lagu Lintang Ati Syahiba Saufa

Lintang sing ono ning wengi
Gawe kengen ati
Ati sing tansah nandhang kasmaran iki
Endhahe esemmu gae bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku
Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu doh ningmas seng dadi memanike kalbu
Mung sliramu mung sing onok ning atiku
REFF :
Aku tresno sliramu
Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan bathin pingin ketemu
Amung biso nyawang fotomu
Abote mendhem kengen
Kangen sing ning njero dodoku
Gedhine roso tresno iki amung tak simpen
Ning njero ati
Lintang sing ono ning wengi
Gawe kengen ati
Ati sing tansah nandhang kasmaran iki
Endhahe esemmu gae bungahe atiku
Mung sliramupepujaning atiku
Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu doh ningmas seng dadi memanike kalbu
Mung sliramu mung sing ono ning atiku
Aku tresno sliramu