Lirik Lagu Tak Ikhlasno Happy Asmara

Lirik Lagu Tak Ikhlasno Happy Asmara


Lirik Lagu Tak Ikhlasno
Lirik Dan Terjemahan Lagu Tak Ikhlasno Happy Asmara

Artist : Happy Asmara
Judul Lagu : Tak Ikhlasno
Album : Tak Ikhlasno — Single
Label : Happy Asmara Music

Lirik Lagu Tak Ikhlasno Happy Asmara

Sepine wengi iki ngeridu ati
Sing tansah kelingan sliramu
Kowe ninggal aku
Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandheng karo liyane
Yen pancen iki uwes garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masiyo abot sanggane
REFF :
Ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwes garise kowe
Gandheng karo de’e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase
Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandheng karo liyane
Yen pancen iki uwes garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masiyo abot sanggane
REFF :
Ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwes garise kowe
Gandheng karo de’e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase
Ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwes garise kowe
Gandheng karo de’e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase