Lirik Lagu Ayang Ayangan Dian Anic

Lirik Lagu Ayang Ayangan Dian Anic

Title : Ayang Ayangan
Artis : Dian Anic
Album : Single Tarling 2018
Genre : Dangdut Tarling
Tahun : 2018
Lirik Lagu Ayang Ayangan
Lirik Lagu Ayang Ayangan Dian Anic

Lirik Lagu Ayang Ayangan Dian Anic

Kulane wis demen pisan
Ning kakang kula kedanan
Senajan langka uwonge
Nanging ana bayangane

Kula maju melu maju
Kula mundur melu mundur
Bayangane ana bae
Mendi bae melu bae


REFF :
Senajana akeh batur pada dolan
Angger kesepian…
Yen digawa lunga-lunga jalan-jalan
Kaya ning iringan…
Apa maning yen lagi dodok dhewekan
Ana ning lamunan…
Sing bisa gawe seneng urip bahagia
Anane sampean…

Ayang ayangan dadi bayangan
Iku sampean gawe sun kebayang
Ayang ayangan dadi bayangan
Iku sampean gawe sun kedanan
Kula maju melu maju
Kula mundur melu mundur
Bayangane ana bae
Mendi bae melu bae

Kulane wis demen pisan
Ning kakang kula kedanan
Senajan langka uwonge
Nanging ana bayangane

Kula maju melu maju
Kula mundur melu mundur
Bayangane ana bae
Mendi bae melu bae



REFF :
Senajana akeh batur pada dolan
Angger kesepian…
Yen digawa lunga-lunga jalan-jalan
Kaya ning iringan…
Apa maning yen lagi dodok dhewekan
Ana ning lamunan…
Sing bisa gawe seneng urip bahagia
Anane sampean…

Ayang ayangan dadi bayangan
Iku sampean gawe sun kebayang
Ayang ayangan dadi bayangan
Iku sampean gawe sun kedanan