Lirik Lagu Gembleng Kaen Ayu Kita Anik Arnika

Lirik Lagu Tarling Gembleng Kaen Ayu Kita Anik Arnika

Title : Gembleng Kaen Ayu Kita
Artis : Anic Arnika
Album : Single Album
Genre : Dangdut / Tarling
Tahun : 2020
Lirik Lagu Gembleng Kaen Ayu Kita
Lirik Lagu Gembleng Kaen Ayu Kita

Lirik Lagu Gembleng Kaen Ayu Kita

Due pacar siji kurang
Luruh sing kayang ngapa
Wadon kanggo bandingan
Sing kalah ditinggal miyang


Matane ringas bae
Bli kena deleng bokong
Sasah bae ning wadon
Yen deleng sing rada mlesnong


Gembleng kaen ayu gah kita
Milih kaen apa milih kita


REFF :
Lamon milih kaen
Los kang tek ikhlas aken
Mari sing kakang
Kula wis diadang-adang


Kula sih wong ayu
Ora mikir bli payu
Ilang wong siji
Sewu lanang sing ngenteni


Apa perlu kula slingkuh
Tiruan kaya sampean
Supaya kakange weruh
kula gah masih payu



Baca juga:
Lirik Lagu Tetep Dhemen Arnika
Lirik Lagu Gembleng Kaen Ayu Kita Anik Arnika

Matane ringas bae
Bli kena deleng bokong
Sasah bae ning wadon
Yen deleng sing rada mlesnong


Gembleng kaen ayu gah kita
Milih kaen apa milih kita


REFF :
Lamon milih kaen
Los kang tek ikhlas aken
Mari sing kakang
Kula wis diadang-adang


Kula sih wong ayu
Ora mikir bli payu
Ilang wong siji
Sewu lanang sing ngenteni


Apa perlu kula slingkuh
Tiruan kaya sampean
Supaya kakange weruh
kula gah masih payu


Matane ringas bae
Bli kena deleng bokong
Sasah bae ning wadon
Yen deleng sing rada mlesnong


Gembleng kaen ayu gah kita
Milih kaen apa milih kita