Lirik Lagu Tarling Gledeg Ketiga Eddy Ranu

Lirik Lagu Tarling Gledeg Ketiga Eddy Ranu

Lirik Lagu Gledeg Ketiga
Lirik Dan Lagu Tarling Gledeg Ketiga

Title : Gledeg Ketiga
Artis : Eddy Ranu
Album : Single
Genre : Dandut / Tarling
Tahun : 2019

Lirik Lagu Gledeg Ketiga


Lirik Lagu Tarling Gledeg Ketiga
Manis ning lambene
Palsu ning janjine
Ning kakang gawe wewirang

Wis lawas jamane
Langka kabar britane
Ning laki langka elinge
Boro-boro duite
Asal kabare bae
Dhuh kakang nok manda senenge

REFF :
Jogol karo mertua
Tukar ngurusaken sira
Gara-garane araban
Kita sing dadi korban

Ngarep-ngarep kiriman
Wong wadon lagi araban
boro-boro kiriman
Malah mertua ngajak tukaran
Ana ning pribasane nok
GLEDEG KETIGA
Abane bae nok, buktine langka

Wis lawas jamane
Langka kabar britane
Ning laki langka elinge
Boro-boro duite
Asal kabare bae
Dhuh kakang nok manda senenge

REFF :
Jogol karo mertua
Tukar ngurusaken sira
Gara-garane araban
Kita sing dadi korban

Ngarep-ngarep kiriman
Wong wadon lagi araban
Boro-boro kiriman
Malah mertua ngajak tukaran
ana ning paribasane nok
GLEDEG KETIGA
Abane bae nok, buktine langka

Manis ning lambene
Palsu ning janjine
Ning kakang gawe wewirang

Wis lawas jamane
Langka kabar britane
Ning laki langka elinge
Boro-boro duite
Asal kabare bae
Dhuh kakang nok manda senenge