Lirik Lagu KANGEN Wa Kancil Wa Koslet

Lirik Laagu Kangen Wa Kancil Feat Wa Koslet

Masih dengan suasana kehilangan istri tercinta, lagu Kangen Wa kancil feat wa koslet ini dibuat dan langsung mendapat apresiasi yang luar biasa dari para fans Wa Kancil Wa Koslet.

Title : Kangen
Artis : Wa Kancil Wa Koslet
Album : Single Album
Genre : Dangdut Tarling
Tahun : 2020

Lirik Lagu Kangen Wa Kancil
Lirik Lagu Kangen Wa Kancil Feat Wa Koslet


Lirik Lagu Kangen Wa Kancil Feat Wa Koslet

Banyu mata netes ora kerasa
Kelingan waktu zaman semana
Blenak bareng nglakoni
Wis enak senok ninggal kari

Mendhem rindu ora bisa ketemu
Bayangan kaya ana ning iringan
Photo dadi kenangan
Waktu kita masih dadi bebarengan


Mendhem rindu ora bisa ketemu
Lirik Lainya
Lirik Lagu Kita Sing Ngalah Wa Kancil Terbaru
Lirik Lagu Tarling Kudune Kita Dian Anic Feat Wa Kancil
Chord Gitar Lagu Tarling Dagang Pindang Sultan Trenggono

REFF :
Oh ... angin sampeaken kangen
Ning kekasih sing wis ninggal kari
Oh ... angin sampeaken rindu
Ati kangen pengen pisan ketemu


Mendhem rindu ora bisa ketemu
Bayangan kaya ana ning iringan
Photo dadi kenangan
Waktu kita masih dadi bebarengan


Mendhem rindu ora bisa ketemu

REFF:
Oh ... angin sampeaken kangen
Ning kekasih sing wis ninggal kari
Oh ... angin sampeaken rindu
Ati kangen pengen pisan ketemu


Banyu mata netes ora krasa
Kelingan waktu zaman semana
Blenak bareng nglakoni


Wis enak senok ninggal kari

Mendhem rindu ora bisa ketemu
Bayangan kaya ana ning iringan
Photo dadi kenangan
Waktu kita masih dadi bebarengan


Mendhem rindu ora bisa ketemu