Lirik Lagu Pamer Bojo Vita Alvia

Lirik Lagu Pamer Bojo Vita Alvia

Lagu yang terkenal dengan lirik cendol dawet nya ini memang sangat viral di kancah musik koplo

Lirik Lagu Pamer Bojo
Lirik Lagu Pamer Bojo Vita Alvia ft Mahesa


Title : Pamer Bojo
Artist : Vita Alvia
Genre : Dangdut Koplo
Album : Single

Lirik Lagu Pamer Bojo

Koyo ngene rasane wong kang nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti sprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrentes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku
REFF :
Dudu klambi anyar sing nang njero kamar
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke aku
Dudu wangi mawar sing tak sawang nang mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku
Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Koyo ngene rasane wong kang nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti sprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrentes uripku
Teles kebes netes eluh ning dadaku
REFF :
Dudu klambi anyar sing nang njero kamar
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke aku
Dudu wangi mawar sing tak sawang nang mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku
Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar ning ngarepku