Lirik Lagu Sepine Wengi Vivi Voletha

Lirik Lagu Sepine Wengi Vivi Voletha


Lirik Lagu Sepine Wengi
Lirik Dan Terjemahan Lagu Sepine Wengi Vivi Voletha

Title : Sepine Wengi
Artist : Vivi Voletha
Songwritter : Marsono ( Boleng ) / Bangkit
Arr : Duta Gramedia Studio
Take Vidio : Chefi Ramdhani
Eddit : Vivi vole
loc : Yogyakarta

Lirik Lagu Sepine Wengi

Cubo sawangen langit wengi iki
Kemerlip lintang nambahi kangene ati
Opo ra kelingan naliko pacaran
Koe nate janji ra bakal mbok blenjani

Nanging saiki koe ono ngendi
Tekomu tanpo semayanan lungamu tanpo pamitan

REFF :
Ning kene aku ngenteni sliramu karo dedongo
Mugo awakmu neng kono biso bahagio
Aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Ning kene aku ngenteni sliramu karo dedongo
Mugo awakmu neng kono biso bahagio
Aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Cubo sawangen langit wengi iki
Kemerlip lintang nambahi kangene ati
Opo ra kelingan naliko pacaran
Koe nate janji ra bakal mbok blenjani

Nanging saiki koe ono ngendi
Tekomu tanpo semayanan lungamu tanpo pamitan

REFF :
Ning kene aku ngenteni sliramu karo dedongo
Mugo awakmu neng kono biso bahagio
Aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Ning kene aku ngenteni sliramu karo dedongo
Mugo awakmu neng kono biso bahagio
Aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati