Lirik Lagu Tarling Ora Bagus Ochol Duth

Lirik Lagu Tarling Ora Bagus Ochol Dhut

Lirik Lagu Ora Bagus
Lirik Dan Terjemahan Lagu Ora Bagus Ochol Duth


Title : Ora Bagus
Cipt. : -
Artist : Ochol Dhut
Genre : Tarling

Lirik Lagu Tarling Ora Bagus


Wong wadon eman eman ning ayune
Padahal blesak ning sifate
Wong wadon manis pisan omongane
Bli nyangka pedes ning nyatane

Ora bagus kelakuane
Ngobral cinta sampe sun dadi korbane
Wong wadon eman eman ning ayune


REFF :
Kabeh saban wong lanang
Akeh sing dadi korban
Bujuk rayuan…
Mana dhemen mene sayang
Cinta kaya nggo dolanan
Dasar sira wadon murahan


Dhemenane ora siji
Sing sanjane gilir ganti
Ngobral harga diri….
Dhuh kita mah bagen ngalah
Tenimbang batin nelangsa
Kita emong digilir cinta


Wong wadon eman eman ning ayune
Padahal blesak ning sifate
Wong wadon manis pisan omongane
Bli nyangka pedes ning nyatane

Ora bagus kelakuane
Ngobral cinta sampe sun dadi korbane
Wong wadon eman eman ning ayune


REFF :
Kabeh saban wong lanang
Akeh sing dadi korban
Bujuk rayuan…
Mana dhemen mene sayang
Cinta kaya nggo dolanan
Dasar sira wadon murahan


Dhemenane ora siji
Sing sanjane gilir ganti
Ngobral harga diri….
Dhuh kita mah bagen ngalah
Tenimbang batin nelangsa
Kita emong digilir cinta


Wong wadon eman eman ning ayune