Lirik Lagu Tarling Salah Jatuh Cinta Suzy Arzetty

Lirik Lagu Tarling Salah Jatuh Cinta Suzy Arzetty

Title : Salah Jatuh Cinta
Artist : Susy Arzetty
Album : Single
Cipt. : Suka Wijaya
Label : ProMedia Network

Lirik Lagu Salah Jatuh Cinta
Lirik Dan Terjemahan Lagu Salah Jatuh Cinta Suzy Arzetty

Lirik Lagu Tarling Salah Jatuh Cinta

Sun arep kangen
Arep kangen ning sapa
Sing tek kangeni
Bli kangen ning kula

Sun arep nunggu
Arep nonggoni sapa
Sing tek tunggu
Bli balik ning kula

Sayange kanggo wong lian
Dhemene kanggo wong lian

Sun arep kangen
Arep kangen ning sapa
Sing tek kangeni
Bli kangen ning kula

Sun arep nunggu
Arep nonggoni sapa
Sing tek tunggu
Bli balik ning kula

Sayange kanggo wong lian
Dhemene kanggo wong lian

REFF :
Mungkin sun salah jatuh cinta
Dhemeni lanang sing wis bli duwe rasa
Dhemen bli mungkin bisa mari
Najan bli jodhoh emong sun luruh ganti
Ibarat wit gedhang nggantung ning kali
Mung duwe jantung bli duwe ati

Sun arep kangen
Arep kangen ning sapa
Sing tek kangeni
Bli kangen ning kula

Sun arep nunggu
Arep nonggoni sapa
Sing tek tunggu
Bli balik ning kula

Sayange kanggo wong lian
Dhemene kanggo wong lian

REFF :
Mungkin sun salah jatuh cinta
Dhemeni lanang sing wis bli duwe rasa
Dhemen bli mungkin bisa mari
Najan bli jodoh emong sun luruh ganti
Ibarat wit gedhang nggantung ning kali
Mung duwe jantung bli duwe ati

Sun arep kangen
Arep kangen ning sapa
Sing tek kangeni
Bli kangen ning kula

Sun arep nunggu
Arep nonggoni sapa
Sing tek tunggu
Bli balik ning kula

Sampean mungkin wis klalen
Sing dhemen kula ngawine wong sejen