Lirik Lagu Tarling Turu Ning Pawon Asep Kriwil

Lirik Lagu Tarling Turu Ning Pawon Asep Kriwil

Title : Turu Ning Pawon
Cipt. : -
Artist : Asep Kriwil
Genre : Dangdut/Tarling
Tahun : 2018

Lirik Lagu Turu Ning Pawon
Lirik Dan Terjemahan Lagu Turu Ning Pawon Asep Kriwil

Turu ning pawon lirik

Sesambate kaya bli kuat
Dunia wis kaya kiamat
Blenake wong ditinggal kawin
Urip kaya langka angin

Ibarate turu ning pawon
Panase dhemen bli kelakon
Urip kaya ketunggon geni
Panase bli mari mari
Duwe cinta bli dadi siji

REFF :
Sun dhemen sun kangen
Sampe wis nemen nemen
Ngedol sapi ngedol wedus
Lara ati cinta diputus

Buktine nyatane
Dikawin ning sejene
Dhemene cintane
Nyata mung cuma ning lambe
Ning batin tetep dhemenan bengene


Sesambate kaya bli kuat
Dunia wis kaya kiamat
Blenake wong ditinggal kawin
Urip kaya langka angin

Ibarate turu ning pawon
Panase dhemen bli kelakon
Urip kaya ketunggon geni
Panase bli mari mari
Duwe cinta bli dadi siji

REFF :
Sun dhemen sun kangen
Sampe wis nemen nemen
Ngedol sapi ngedol wedus
Lara ati cinta diputus
Buktine nyatane
Dikawin ning sejene

Dhemene cintane
Nyata mung cuma ning lambe
Ning batin tetep dhemenan bengene

Sesambate kaya bli kuat
Dunia wis kaya kiamat
Blenake wong ditinggal kawin
Urip kaya langka angin
Ibarate turu ning pawon

Panase dhemen bli kelakon
Urip kaya ketunggon geni
Panase bli mari mari
Duwe cinta bli dadi siji