Lirik Lagu Tetep Dhemen Anik Arnika

Lirik Lagu Tetep Dhemen Anik Arnika

Title : Tetep Dhemen
Artis : Anik Arnika
Album : Single Tarling Album 2019
Genre : Dangdut Tarling
Tahun : 2019

Lirik Lagu Tetep Dhemen
Lirik Lagu Tetep Dhemen Anik Arnika

Lirik Lagu Tetep Dhemen Anik Arnika


Bli bisa di ilangaken
Tetep bae dhemen
Perasan keganggu
Yen sedina bli ketemu

Kelingan kenang sopane
Kebayang ning ganthenge
Mengkenen temen rasane
Demen wis ana sing duwe

Kelingan kenang sopane

REFF :

Kang kula ngarti
Sampean wis duwe rabi
Tapi kepriben
Kula ora bisa klalen

Kang sing percaya
Kula ning sampean cinta
Sewulan sepisan
Tulung kula tilikana

Najan ora dikawin
Tapi ikatan batin
Kula rasa prihatin
Kelingan janji sing dingin

Baca juga:

Lirik Lagu Apa Salahe Anik Arnika
Lirik Lagu Gembleng Kaen Ayu Kita Anik Arnika

Bli bisa di ilangaken
Tetep bae dhemen
Perasan keganggu
Yen sedina bli ketemu

Kelingan kenang sopane
Kebayang ning ganthenge
Mengkenen temen rasane
Demen wis ana sing duwe


Kelingan kenang sopane
REFF :

Kang kula ngarti
Sampean wis duwe rabi
Tapi kepriben
Kula ora bisa klalen

Kang sing percaya
Kula ning sampean cinta
Sewulan sepisan
Tulung kula tilikana

Najan ora dikawin
Tapi ikatan batin
Kula rasa prihatin
Kelingan janji sing dingin