Lirik Lagu Wong Lanang Sunate Larang Suzy Arzetty

Lirik Lagu Tarling Wong Lanang Sunate Larang Susy Arzetty

Judul Lagu : Wong Lanang Sunate Larang
Penyanyi : Susy Arzetty
Cipt. : Suka Wijaya
Album : Wong Lanang Sunate Larang — Single
Label : ProMedia Network


Lirik Lagu Wong Lanang Sunate Larang
Lirik Lagu Wong Lanang Sunate Larang Suzy Arzetty

Lirik Lagu Wong Lanang Sunate Larang

Ngaku bli pernah janjian tapi uwis kejadian
Ana wong wadon marek ngaku ngidam nang sampean
Kakang wong gantheng aja lumayanan
Sampean wong lanang sunate larang

Kula istri sing halal wareg ditinggal tinggal
Kaen sing dudu muhrim saban bengi dikirim
Apa dure kaen alise kandel
Sampe sampe kakang ning kula tegel
Eman sayang ning laki angger kalah nang bodi

Yen sanggup nanggung dosane
Daripada kakang selingkuh
Mending mabok pangleng
Turu masih bareng

Daripada diselingkui
Pindah ning sejen ati
Pasti ganti rabi
Mari dikeloni

Kula istri sing halal wareg ditinggal tinggal
Kaen sing dudu muhrim saban bengi dikirim
Apa dure kaen alise kandel
Sampe sampe kakang ning kula tegel

Eman sayang ning laki angger kalah nang bodi
Yen sanggup nanggung dosane
Daripada kakang selingkuh
Mending mabok pangleng
Turu masih bareng

Daripada diselingkui
Pindah ning sejen ati
Pasti ganti rabi
Mari dikeloni

Ngaku bli pernah janjian tapi uwis kejadian
Ana wong wadon marek ngaku ngidam nang sampean
Kakang wong gantheng aja lumayanan
Sampean wong lanang sunate larang
Eman sayang ning laki angger kalah nang bodi