Lirik Lagu Kawin Karo Bayi Dian Anic

Lirik Lagu Kawin Karo Bayi Dian Anic




Lirik Lagu Kawin Karo Bayi
Lirik Lagu Kawin Karo Bayi Dian Anic

Title : Kawin Karo Bayi
Artis : Dian Anic
Album : Single
Genre : Dangdut Tarling
Tahun : 2020

Lirik Lagu Kawin Karo Bayi Dian Anic


Tujuane meng arep
Aja ndeleng meng guri
Yen bener ana karep
Aja ngungkit sing wis terjadi


Dhemenane ping pira
Mantane ana pira
Lamun luruh sing suci
Los mana kawin karo bayi


REFF :
Memang kula sering dhemenan
Nanging ora sampe mengkononan
Lamun kakang ragu ning kesucian
Buktikaken lamun wis kawinan


Keceluk wadon nakal
Nanging kula masih duwe akal

Tujuane meng arep
Aja ndeleng meng guri
Yen bener ana karep
Aja ngungkit sing wis terjadi


Dhemenane ping pira
Mantane ana pira
Lamun luruh sing suci
Los mana kawin karo bayi


REFF :
Memang kula sering dhemenan
Nanging ora sampe mengkononan
Lamun kakang ragu ning kesucian
Buktikaken lamun wis kawinan
Keceluk wadon nakal
Nanging kula masih duwe akal