Lirik Lagu Sewates Kerjo Vita Alvia

Lirik Lagu Sewates Kerjo Vita Alvia

Lirik Lagu Sewates Kerjo
Lirik Lagu Sewates Kerjo Vita Alvia

Judul Lagu : Sewates Kerjo
Artis : Vita Alvia
Album : Single Album
Genre : Dangdut Koplo
Tahun : 2020

Lirik Lagu Sewates Kerjo Vita Alvia

kuat kuatne atimu
nompo pacubaning gusti
kudu tabahne atimu
senajan abot dilakoni


sabar sabarne sliramu
ngempet kangen jroning dodo
lungaku iki amung sewates kerjo


abot sanggane sing tak roso iki
nganti kapan koyo ngene kahanane
direwangi kerjo rino kelawan wengi
ninggalne anak lan bojone
lungaku iki amung sewates kerjo


kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti
kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
sabar sabarne sliramu ngempet kangen jroning dodo
lungaku iki amung sewates kerjo


kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti
kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
sabar sabarne sliramu ngempet kangen jroning dodo
lungaku iki amung sewates kerjo