Lirik Lagu Dalan Liyane Vita Alvia

Lirik Lagu Dalan Liyane




Lirik Lagu Dalan Liyane
Lirik Lagu Dalan Liyane

Judul : Dalan Liyane
pencipta : Hendra Kumbara
Genre : Dangdut Koplo
Tahun : 2020

Lirik Lagu Dalan Liyane


Sopo sing kuat nandhang kahanan Sopo seng ora kroso kelangan Ditinggal pas sayang sayange Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo Sopo sing atine ora loro Kenangan sing wis tak lakoni Tak simpen ning njero ati Dewe wes ra dadi siji

Reff:
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati Pesenku mung siji, sing ngati-ati Isoku mung mendem esuk tekan sonten Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

Sopo sing kuat nandhang kahanan Sopo seng ora kroso kelangan Ditinggal pas sayang sayange Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo Sopo sing atine ora loro Kenangan sing wis tak lakoni Tak simpen ning njero ati Dewe wes ra dadi siji

Reff:
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo Tetep tak dongakno mugo urip mulyo Isoku mung nyuwun mugo ora getun Cekap semanten maturnuwun

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati Pesenku mung siji, sing ngati-ati Isoku mung mendem esuk tekan sonten Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo Tetep tak dongakno mugo urip mulyo Isoku mung nyuwun mugo ora getun

Cekap semanten maturnuwun
Isoku mung nyuwun mugo ora getun Cekap semanten maturnuwun