Lirik Banyu Moto Nella Kharisma Feat Dory Harsa

Lagu yang lagi viral "Banyu Moto" yang dibawakan oleh Nella Kharisma dan Dory Harsa

Lirik Lagu Banyu Moto
Banyu Moto Nella Kharisma Feat Dory Harsa

Lirik Terjemahan Lagu Banyu Moto Nella Kharisma Feat Dory Harsa

Tebang iki tak gawe
( Lagu ini Kubuat )
Mung kanggo kowe
( Hanya untukmu )
Sing paling tak tenani
( Yang paling ku seriusi )
Nganthi saiki
( Sampai sekarang )

Tumetese banyu moto iki
( Menetesnya Air mata ini )
Sing dadi saksi
( Yang jadi saksi )
Sumpah lan janji
( Sumpah dan janji )
Sehidup semati
( Sehidup semati )
Sampai kapan kan kau buktikan
( Sampai kapan kan kau buktikan )
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
( Cinta tulus ya hanya untukmu )

Sampai mati kan ku pastikan 
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
( Karena hanya kamu yang ku cintai sampai mati )
Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
( Cahaya bintang di malam membuat damai nya hati )
Tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku
( Menambah membawa rasa rindu kepadamu )
Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
( Meneteanya air mata ini yang jadi saksi )
Sumpah lan janji sehidup semati
( Sumpah dan janji sehidup semati )

Sampai kapan kan kau buktikan
( Sampai kapan kan kau buktikan )
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
( Cinta tulus ya hanya untukmu )
Sampai mati kan ku pastikan Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
( Karena hanya kamu yang ku cintai sampai mati )

Sampai kapan kan kau buktikan
( Sampai kapan kan kau buktikan )
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
( Cinta tulus ya hanya untukmu )

Sampai mati kan ku pastikan 
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
( Karena hanya kamu yang ku cintai sampai mati )
Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
( Cahaya bintang di malam membuat damai nya hati )
Tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku
( Menambah membawa rasa rindu kepadamu )