Lirik Lagu Tarling Kita Sing Ngalah Wa Kancil ft Wa Koslet

Lirik Lagu Kita Sing Ngalah Wa Kancil ft Wa Koslet


Judul Lagu : Kita Sing Ngalah
Penyanyi : wa kancil wa koslet
Album : Wa Kancil Wa Koslet
Genre : Dangdut Tarling
Tahun : 2020


Lirik Lagu Kita Sing Ngalah
Lirik Lagu Kita Sing Ngalah Wa Kancil ft Wa Koslet

Lirik Lagu Kita Sing Ngalah Wa Kancil ft Wa Koslet


Panase lan udan ora dirasa
Panase ati sun lara
Paite urip rela sun nyangga
Demi senok rela sun ngalah
Asal senok sing bahagia

Nggrentese ati
Sun sadari
Dhemen bli mungkin nduweni

Kakange rumasa ora duwe harta
Tulus lan suci nyayangi
Sun rela mundur
Asal bahagia

Paite urip rela sun nyangga
Demi senik rela sun ngalah
Asal senok sing bahagia

Nggrentese ning ati
Sun Sadar diri
Dhemen, bli mungkin nduweni
Kakange rumasa ora duwe harta
Tulus lan suci nyayangi

Sun rela mundur
Asal Bahagia