Lirik Lagu Tarling Kudune Kita Dian Anic feat Wa Kancil

Lirik Lagu Kudune Kita Dian Anic feat Wa Kancil


Judul Lagu : Kudune kita
Artis : Dian Anic ft Juned Kancil (wa kancil)
Album : Single
Genre : Dangdut Tarling
Tahun : 2020


Lirik Lagu Kudune Kita
Lirik Lagu Kudune Kita Dian Anic feat Wa Kancil

Lirik Lagu Kudune Kita Dian Anic feat Wa Kancil


Dhuh... mengkenen rasane ati
nerima kenyataan
Batin kayane sedih
Ninggal sampeyan...


Melody


VERSE I

(Dian Anic)

Kang, aja ngomong mengkonon
Sun cuma anak wadon
Sing kudu nurut ning wong tua
Wis nyiapaken jodone kula


(Juned Kancil)

Dhuh mengkenen rasane ati nerima kenyataan.....


Melody


Verse II

(Juned Kancil)

Sun ngucapaken selamat ning pesta pernikahane....
Selamat wis ninggalaken wong sing sayang gedhe cintane....


Melody


(Dian Anic)

Najan bli sida kawinan
Seneng kakange kundangan
Bli sida dadi lakine
cukup dadi undangan bae....


(Juned Kancil)


Najan Sun Lara ati sun kudu nerima takdir ilahi


Back to Verse 1