Lirik Lagu Ojo Getun Happy Asmara

Lirik Lagu Ojo Getun Happy Asmara


Judul Lagu : Ojo Getun
Artis            : Happy Asmara
Album        : Happy asmara
Genre         : Dangdut Koplo
Tahun         : 2020


Lirik Lagu Ojo Getun Happy Asmara
Lirik Lagu Ojo Getun Happy Asmara

Lirik Lagu Ojo Getun Happy Asmara


Saiki kowe oleh nyiakke
Tresnoku..
Seng tulus kanggo awakmu
Kowe oleh ngguyu
Diatas penderitaanku
Tapi kelingono karma menunggumu

Derita yang aku rasa
Ketika ku bersamamu
Semua kan ada balasnya
Takan bisa kau hindarinya

Reff :
Yen sok emben kowe getun
Ojo bali karo aku
Mergo iso wae aku
Wes bahagia ro liane

Yen sok emben kowe susah
Ojo kelingan salahmu
belajaro tekan masalalu
yen kowe iso dadi seng luweh apik

(Sebenarnya aku masih mencintai)