Chord Ditinggal Wong Tua

Lirik Dan Chord Gitar / Kunci Gitar Ditinggal Wong Tua Tia Inova

Judul lagu : Ditinggal Wong Tua
Artis / Penyanyi : Tia Inova
Pencipta : Tia Inova
Genre : Dangdut Tarling
Tahun : 2021

Chord Ditinggal Wong Tua
Chord Ditinggal Wong Tua

Chord Gitar DITINGGAL WONG TUA Chord Dasar

Am
Rasane sun pengen jerit
F
Kayane wis ora kuat
G            C
Ning dunya urip sun rasane hampa
E
Langka mimi lan mama


Am
Wong tua wis langka ning dunya
F
Urip sun sebatangkara
G        C
Lunga mendi langka sing tek tiburi
E
Urip sun langka sing nyayangi


REFF :
Am
Sun durung bisa bales jasa ning wong tua
F
Sampean wis ninggal kula
G C
Duh Gusti ampunana dosa-dosa
E
Dosane wong tua kula


Am
Sekien sing ana mung kari penyesalan
F
Lagi bengen akeh kesalahan
G C
Sekien mung bisa nangis lan do’a
E
Wong tua sing langka ning dunya
(mimi kula arep melu ning sapa mi)


Am
Wong tua wis langka ning dunya
F
Urip sun sebatangkara
G        C
Lunga mendi langka sing tek tiburi
E
Urip sun langka sing nyayangi


REFF :
Am
Sun durung bisa bales jasa ning wong tua
F
Sampean wis ninggal kula
G C
Duh Gusti ampunana dosa-dosa
E
Dosane wong tua kula


Am
Sekien sing ana mung kari penyesalan
F
Lagi bengen akeh kesalahan
G C
Sekien mung bisa nangis lan do’a
E
Wong tua sing langka ning dunya