Chord Gitar Pileg Emek (Kepipil Nggo Ngeleg)

Lirik Dan Kunci Gitar / Chord Gitar Pileg.

Judul Lagu : Pileg (Kepipil Nggo Ngeleg) 
Penyanyi   : Emek Aryanto.
Pencipta    : Emek Aryanto.
Genre         : Dangdut Tarling.
Tahun         : 2019.


Chord Gitar PILEG Emek Aryanto
Chord Gitar Pileg ( Kepipil Nggo Ngeleg ) Emek Aryanto

Chord Gitar Pileg ( Kepipil Nggo Ngeleg).


Am F
Yen ning dunya langka penjara.
Dm E
Lamon ora wedi dosa.
F G
Kayane wong lanang gelap matane.
F Am
Yen anak rabine langka belanjane.


Am F
Ibarat panase srengenge.
Dm   E
Bli nyusul panase wulan.
F G
Wulan tanggal tua wayah setoran.
F Am
Endhas kaya panas kebakaran.


Reff :
G Am
Kita wong susah.
G Am
Cuma wong kuli.
G
Mangan dadak ngulati.
F G Am
Enthok nang pileg, kepipil nggo ngeleg.


G Am
Metune kerep. 
G Am
Manjinge arang.
G
Rezeki tekane jarang.
F G
Wong dadak luruh.
  Am
Hasile bli tentu.


G
Boro-boro bisa nyelengi.
F G Am
Kenang pileg deduwean diadoli.


Am         F
Nok wong ayu rabine reang.
Dm E
Aja gerek pengen nyandhang.
F    G
Aja kesirian tangga batur.
F  G Am
Sing penting dapur masih bisa ngebul.


G Am
Kita wong susah.
G Am
Cuma wong kuli.
G
Mangan dadak ngulati.
F   G Am
Enthok nang pileg, kepipil nggo ngeleg.


G Am
Metune kerep. 
G Am
Manjinge arang.
G
Rezeki tekane jarang.
F G
Wong dadak luruh.
  Am
Hasile bli tentu.


G
Boro-boro bisa nyelengi.
F G Am
Kenang pileg deduwean diadoli.



Am F
Yen ning dunya langka penjara.
Dm E
Lamon ora wedi dosa.
F G
Kayane wong lanang gelap matane.
F Am
Yen anak rabine langka belanjane.


Am F
Ibarat panase srengenge.
Dm   E
Bli nyusul panase wulan.
F G
Wulan tanggal tua wayah setoran.
F Am
Endhas kaya panas kebakaran.