Chord Wartiyem 2 China Wangkang

Lirik Lagu Dan Kunci Gitar / Chord Gitar China Wangkang ( Wartiyem 2 )


Judul Lagu : Wartiyem 2 ( China Wangkang )
Penyanyi   : Wa Kancil & Wa Koslet
Pencipta   : Juned ( Wa Kancil )
Aransemen  : Jawara Studio
Genre  : Dangdut Tarling
Tahun  : 2021

Lirik Lagu Dan Kunci Gitar Chord Gitar China Wangkang Wartiyem 2
Lirik Lagu Dan Kunci Gitar / Chord Gitar China Wangkang ( Wartiyem 2 )

Kunci Gitar / Chord Gitar China Wangkang ( Wartiyem 2 )


CHORD DASAR : 


INTRO: 
Am .. G F G Am 2x


Am
Ceritane duwe dhemenan
Am E
Kien mangkat ning Taiwan
F   E
Sekien bli balik-balik
Am
Digendhak ning China Wangkang


MUSIK : 
Dm F E Am


Am
Asale wong wadon rangda
Am E
Kedanan ning harta benda
F E
Pengen nyandhang gelang-kalung
Am
Ahire wetenge mlendhung
Am
Wis Lahir Langka bapane


MELODY : 
Am A Dm G.. Am
G Am G C G Am


Am
Wis lawas jamane sampe pegel ngentenane
Am
Sekien wis balik malah gedhe wetenge
Dm
Ana pribasane blendhung jagung langka klapane
E G Am
Weteng mlembung langka bapane


MUSIK: 
G Am G C G Am


Am
Cukup sepisan sun nganggo pengalaman
Am
Sun duwe dhemenan digendhak ning China Wangkang
Dm
Sekien wis lahir bocah langka bapane
E G Am
Asale karma emboke





CHORD ASLI: 


INTRO: 
Dm .. C Bb C Dm 2x


Dm
Ceritane duwe dhemenan
Dm A
Kien mangkat ning Taiwan
Bb A
Sekien bli balik-balik
Dm
Digendhak ning China Wangkang


MUSIK : 
Gm Bb A Dm


Dm
Asale wong wadon rangda
Dm A
Kedanan ning harta benda
Bb A
Pengen nyandhang gelang-kalung
Dm
Ahire wetenge mlendhung
Dm
Wis Lahir Langka bapane


MELODY : 
Dm D Gm C .. Dm

C Dm C F C Dm


Dm
Wis lawas jamane sampe pegel ngentenane
Dm
Sekien wis balik malah gedhe wetenge
Gm
Ana pribasane blendhung jagung langka klapane
A C Dm
Weteng mlembung langka bapane


MUSIK: 
C Dm C F C Dm


Dm
Cukup sepisan sun nganggo pengalaman
Dm
Sun duwe dhemenan digendhak ning China Wangkang
Gm
Sekien wis lahir bocah langka bapane
A C Dm
Asale karma emboke